Bibla Shqip

Psalmet 113

Psalmet

Tabela e Librave t Bibls

Kapitulli 114

1

Kur Izraeli doli nga Egjipti dhe shtpia e Jakobit nga nj popull q fliste nj gjuh t huaj,

2

Juda u b shenjtorja e tij dhe Izraeli zotrimi i tij.

3

Deti e pa dhe iku, Jordani u kthye prapa.

4

Malet u hodhn si desh dhe kodrat si qengja.

5

`pate ti, o det, q ike, dhe ti, o Jordan, q u ktheve prapa?

6

Dhe ju, o male, q u hodht si desh, dhe ju, o kodra, si qengja?

7

Dridhu, o tok, n prani t Zotit, n prani t Perndis t Jakobit,

8

q e shndrroi shkmbin n liqen, shkrepin n nj burim uji.

Psalmet 115